H | Expertises | BIM Modelleren

BIM Modelleren.

Ontwerp, ontwikkeling en beheer van objecten met BIM-oplossingen

Het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van objecten is een uitdaging waarbij vele puzzelstukjes samenkomen. TWIN biedt BIM-oplossingen voor de ontwikkeling van gebouwen, infrastructuur en industriële sites. BIM-tooling is een sleutelpositie in veel projecten. Het brengt alle informatiestromen samen en helpt bij het vergelijken van varianten, het managen van raakvlakken en het optimaliseren van planningen. TWIN heeft innovatieve kennis op het gebied van informatiemanagement, 4D-planningsimulaties en clashcontroles.

Expertise in BIM-integratie en -toepassing

Binnen al onze expertises kun je een beroep doen op onze BIM-experts. Zij ondersteunen je bij de scope-afbakening, visualisatie van raakvlakken, uitvoeren van model- en clashcontroles, informatiemanagement en innovatieve BIM-kennis. Je bent verzekerd van een partner die deze kennis continu blijft ontwikkelen en de meest actuele kennis en inzichten biedt.

Bij TWIN is BIM geen doel op zich, maar een krachtig hulpmiddel in een vaak complexe en dynamische omgeving. Het 3Dmodel stelt ons in staat nauwkeurig grondbalansen te generen en maakt in een vroegtijdig stadium inzichtelijk waar knelpunten optreden in de uitvoering. Onze modellen zijn eenvoudig om te zetten naar machinebesturing voor kraan/bulldozer of shovel. Hierbij dragen we bij aan een veilige, nauwkeurige en efficiënte uitvoering waardoor de bouwtijd verkort kan worden.

Meer weten over hoe onze BIM-modelleurs je kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met TWIN.

Gerelateerde projecten

Directie & Toezicht | Projectleiding | Projectmanagement

Gemeente Losser

Directie & Toezicht | Projectleiding

Gemeente Dinkelland
Roy Nieuwe Weme

Roy Nieuwe Weme

T: 06 1134 4999
roy@buro-twin.nl

Werk samen met TWIN.

Behoefte aan creatieve oplossingen en betrokken vakmanschap? Neem contact met mij op voor meer informatie.

Andere expertises.