H | Expertises | Weginspecties

Weginspecties.

Weginspecties

Buro Twin verzorgt voor opdrachtgevers steeds vaker weginspecties en onderdelen die daarbij horen. Dit zijn inspecties om het onderhoud te bepalen of om de huidige situatie vast te leggen (nulmeting).

Onderhoudsinspecties

Opdrachtgevers hebben vaak geen tijd of mensen om een maatregel check te doen voor onderhoudsmaatregelen die vanuit de Globale Visuele Inspectie naar voren komen.  Buro Twin is hiervoor uw partner om deze maatregelcheck uit te voeren. Wij gaan met onze ervaring de wegvakken langs en komen met een onderbouwde onderhoudsmaatregel.

Vastleggen bestaande situatie (nulmeting)

Van opdrachtgevers krijgen wij de vraag om de onderhoudstoestand van de weg vast te leggen, voordat de uitvoeringsprojecten beginnen. Tijdens de uitvoering maakt werkverkeer gebruik van  het omliggende wegennet en kan eventueel extra schade veroorzaken. Buro Twin legt de huidige toestand van de weg vast. Vervolgens wordt begonnen met de werkzaamheden Als de werkzaamheden zijn afgerond, wordt een nieuwe inspectie uitgevoerd. Hierdoor kun  je vaststellen of een schade verergert is of niet. Eventuele claims kunnen dan af- of toegewezen worden.

 

Buro Twin heeft hiervoor de nodige ervaring en kan u hiermee voorthelpen.

Roy Nieuwe Weme

Roy Nieuwe Weme

T: 06 1134 4999
roy@buro-twin.nl

Werk samen met TWIN.

Behoefte aan creatieve oplossingen en betrokken vakmanschap? Neem contact met mij op voor meer informatie.

Andere expertises.