H | Expertises | Contracteren & Aanbesteden

Contracteren & Aanbesteden.

Een succesvol bouwproject begint met de juiste strategie en samenwerkingsvorm

Als opdrachtgever is het belangrijk om een partner te kiezen die beschikt over de juiste juridische, commerciële en technische kennis. Buro Twin is zo’n partner. Wij adviseren u tijdens het gehele proces, van marktbenadering tot contractvorming en uitvoering.

Contractmanagement: doel op zich of hulpmiddel

Voor de opdrachtgever is het vaak zoeken naar de juiste manier van het vinden van een contractpartner. Wanneer laat je wie invliegen in het project en zorg je dat de spelregels helder zijn voor alle partijen. Vind je het als opdrachtgever prettig om de inhoud van het project bij een contractpartner neer te leggen, dan is een UAV-GC of een bouwteam een goede contractvorm. Of heb je als opdrachtgever juist al een duidelijk beeld hoe het project ingevuld moet worden dan zijn er andere contractvormen die dit goed kunnen invullen.

Aanbestedingsleidraad: het belangrijkste onderdeel

De aanbestedingsleidraad is een belangrijk onderdeel van de aanbestedingsstukken. Hierin staan alle regels en eisen voor de aanbesteding of tender beschreven. TWIN is gespecialiseerd in het opstellen van selectie- en inschrijvingsdocumenten en kan u helpen bij het bepalen van de juiste aanpak.

Ondersteuning en verzorging van de aanbestedingsprocedure

 

Een aanbestedingsprocedure kan een ingewikkeld proces zijn met veel belangrijke beslissingen. TWIN kan u ondersteunen tijdens dit proces en zelfs de gehele procedure voor u verzorgen. Wij hebben ervaring met Europese standaardprocedures, niet-standaard procedures, afwijkende voorschriften, raamovereenkomsten en opdrachten boven of juist onder de drempel.

Contractvorming en advisering: de juiste keuze

De contractvorming heeft grote invloed op het verloop van uw project. TWIN helpt u bij het maken van de juiste keuze door middel van onze specialistische kennis en ervaring. Wij kunnen onder andere helpen bij het opstellen van documenten die benodigd zijn voor de aanbesteding. Te denken valt aan ontwerpen, bestekken, contracten, ramingen, enz..

 

Twijfelt u nog over de juiste contractvorm of aanbestedingsprocedure voor uw project? Wilt u zeker weten dat uw project een succes wordt en er een prettige samenwerking ontstaat met de bouwpartners? Neem dan vandaag nog contact op met TWIN en laat onze specialisten u adviseren en ondersteunen gedurende het hele proces. Samen zorgen we ervoor dat uw project tot een succes wordt gemaakt!

Roy Nieuwe Weme

Roy Nieuwe Weme

T: 06 1134 4999
roy@buro-twin.nl

Werk samen met TWIN.

Behoefte aan creatieve oplossingen en betrokken vakmanschap? Neem contact met mij op voor meer informatie.

Andere expertises.