H | Over ons

Over ons.

Ingenieurs uit Twente voorzien van een nuchtere blik!

Buro Twin is in januari 2021 opgericht door oud collega’s die veel met elkaar samenwerkten. ieder had een eigen specialisme en daar werd onderling gebruikt van gemaakt. Het werk werd met elkaar opgepakt en afgemaakt naar volle tevredenheid van de klanten. Door de mond op mond reclame kwamen er steeds meer aanvragen op opdrachten bij, welke opgepakt moesten worden. Om personeel aan te nemen was het beter om samen een bedrijf op te richten.

Daardoor kwam het idee om een Ingenieursbureau op te richten onder het motto: alleen ga je sneller, samen kom je verder. In de kapschuur, op het erf bij Roy in Agelo, zijn een aantal bureaus geplaatst en zo geschiedde Buro Twin: TWentse INgenieurs.

Binnen korte tijd werd het eerste personeelslid aangenomen. Opdrachtgevers wisten steeds vaker de weg naar Buro Twin te vinden en in korte tijd werd de ruimte in de kapschuur te klein. 

Vanaf januari 2022 is Buro Twin gevestigd in één van de oudste (gerenoveerde) boerderijen uit Tubbergen. De Brinkmös aan de Reutummerweg. Van een bescheiden begin in een schuur in Agelo is dit team van ingenieurs nu gevestigd in een prachtige kantoorboerderij in Tubbergen, waar we blijven werken aan diverse projecten en klanten verwelkomen.

In Tubbergen is ruimte om gezamelijk te werken aan diverse projecten en om klanten te ontvangen. We willen plezier hebben in ons werk en dit ook uitstralen. Als plezier wordt uitgestraald, dan krijgt iedereen hier energie van.

Welkom bij Buro Twin!

Maik Koopman

Maik Koopman

Projectmanager
0631003335
Stan Schulte

Stan Schulte

Adviseur projecten
0611935707
Roy Nieuwe Weme

Roy Nieuwe Weme

Projectmanager
0611344999
Ruben Weghorst

Ruben Weghorst

Adviseur projecten
0630937758
Damon Arens

Damon Arens

Adviseur projecten
0622724885

Uw partner

TWIN: uw partner voor duurzame oplossingen in de infrastructuur.

Onze leefomgeving staat voor grote uitdagingen, zoals bevolkingsgroei, klimaatverandering, energietransitie, een betere balans tussen landbouw en natuur, een woningtekort en een slimmer grondstoffengebruik. Bij Buro Twin begrijpen we deze uitdagingen en weten we dat elke ingreep in de infrastructuur om maatwerk vraagt. Wij bieden technische kennis, inzicht in wet- en regelgeving en ervaring in het beheersen van processen. Kortom, wij zijn uw partner in van ontwerp tot projectbeheersing van uw project.

 

Met Buro Twin kiest u voor een partner die integrale oplossingen biedt voor vraagstukken in de leefomgeving. Wij onderscheiden ons door slimme technische oplossingen te verbinden met ruimtelijke inpassing en bieden ondersteuning in elke fase van uw project, van initiatie tot beheer. We hebben niet alleen inhoudelijke en technische specialisten in huis, maar ook mensen die uw project kunnen beheren.

buro-twin-kantoor

Hoogwaardige kennis
en een frisse blik
.

Kennis

Onze focusgebieden zijn onder andere grond-, weg- en waterbouw, omgevingsmanagement, verlichting en ondergrondse infrastructuur voor kabels en leidingen. Onze ambitie is om bij te dragen aan een beter leefklimaat, waarbij klimaatadaptatie, mobiliteit en duurzaamheid belangrijke thema’s zijn.

Wij bieden veelzijdige ondersteuning bij uw project, van advies- en ontwerptrajecten tot projectmanagement en directievoering. Bij Buro Twin staat hoogwaardige kennis, een frisse blik en duurzaamheid centraal. Bovendien werken we volgens de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

Benieuwd naar hoe Buro Twin u kan ondersteunen bij projecten in de infrastructuur? Neem gerust contact met ons op.

Werk samen met Buro Twin

aan duurzame infrastructurele oplossingen

Samenwerken